16 Haziran 2011 Perşembe

Yaz Geldi, Festivaller Başladı#1 - EPOL'10

Her ne kadar havalardan yazın geldigini anlayamasak da takvime baktıgımızda yaz mevsiminin geldigini görüyoruz.=) Bu da festival zamanı demek! Önümüzdeki günlerde gitmeyi planladıgım/size önerebilecegim festivallerden seçmeler karşınızda.



1- Efes Pilsen One Love Festival 10 (2-3 Temmuz 2011 - santralistanbul)

Benim için yazın gelisi, Serdar Ortaç'ın albüm çıkarmasından önce Efes Pilsen One Love Fest.'in baslamasıyla belli olur. 10.yıl olması sebebiyle iyi hazırlanılmıs ve gelecek isimler heyecan verici.

Suede,Manic Street Preachers,Happy Mondays,Editors,Cake gibi çogumuzun bildigi/dinledigi grupların yanında 123 ve ilk defa dinleyecegim Büyük Ev Ablukada, bu sene ana sahnede yer alacak.

Alternatif sahnede son zamanlarda hayran kitlesini arttıran Model, ve çok begendigim Onor Bumbum (onor bumbum saatinde ana sahnede olana yazık olacak=) ) kaçırılmaması gereken isimler.

Suede uzun bir aranın ardından tekrar biraraya geldi ve ilk konserlerinden birini Istanbul'da verecek. Suede hayranları bu fırsatı kaçırmamalı.

Aslında EPOL'u benim için özel yapan, eglenceli aktiviteleri. Arkadas grubunuzla gelirseniz inanılmaz egleneceksiniz garanti ediyorum. Of... hep de "birsürü birsürü seyler var bakın sunlar:" demeye basladıgımda neler vardı unutuyorum. =) Langırt var, aklıma o geldi simdi.

Aldıgım bir habere göre giriste bir bileklik verecekler bize. Festival alanındaki cihazlara yaklastıgımızda sosyal medyaya cep telefonumuzdan otomatik mesajlar gönderebilecekmisiz. Örnegin, langırt masasının yanındaki cihazdan baglanırsan "irfan su anda langırtta ortalıgı toz duman ediyor!" gibi. "Nasıl yaptınız bunu hacı?" diye sormayı da düsünüyorum.

Simdi bilet fiyatları vesaire detay bilgileri vereyim.
Kombine : 55.50 TL
1. veya 2.gün : 36.00 TL
18 yaş sınırı vardır, 24 yaş sınırı 'yoktur' =)
santralistanbul'a Taksim'den ücretsiz shuttle var. festival zamanı hiç kasmayın derim. ;)


dipnot. festivale katılacaklar haber ederse bi sinerji oluşturabiliriz gibime geliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder